ترجه وبلاگ

جستجوگر

در سایت بای فیلتر
در گوگل

۱۳۹۳ تیر ۵, پنجشنبه

چگونه هک نشویم؟هشدار امنیتی نسبت به پروکسی های منتشر شده در برخی سایت ها

بسیاری از کاربران فقط دنبال پیدا کردن یک پروکسی یا فیلترشکن برای ورود به سایت مورد علاقه شان هستند و برایشان مهم نیست که آن را از کجا پیدا کنند.آن ها با این مسئله ساده برخورد می کنند.چیزی که مشخص است,این است که قرار نیست همه ی کاربران هک شوند,ممکن است فقط مونیتور شوند و در صورت مفید بودن اطلاعاتشان سرقت شوند.کافی است یک بار مورد دستبرد قرار بگیرید تا از کلمه اینترنت بترسید!


هک



هستند هکرهایی که تحت فعالیت های دوستانه خود,حتی سایت و شرکتیهم داشته باشند ولی با پخش پروکسی ها یا فیلترشکن های آلوده,سعی در دزدی اطلاعات کنند.در این بین,برخی گروه های هکری ایرانی مستثنی نیستند.پس مراقب باشید.
اطلاعات سرقت شده می تواند شامل تمام نام کاربری و پسوردها,اطلاعات وارد شده در یک سایت بانکی و... باشد.نرم افزارهای مخرب و جاسوس افزارها هم می توانند همین کار را انجام دهند.
من می خواهم هک نشوم.چکار کنم؟
- استفاده از یک فایروال قدرتمند.
پیشنهاد من فایروال کومودو است.سریع,قوی,مطمئن و رایگان.
- استفاده از یک آنتی ویروس خوب!
می تواند کسپراسکی,بیت دیفندر یا آواست باشد.
به همراه فایروال,آنتی ویروس نصب کنید.البته برخی آنتی ویروس ها هم فایروال دارند.می توانید از اینترنت سکوریتی هم استفاده کنید.(در این صورت از نصب فایروال و آنتی ویروس خود داری کنید).
- برای بستن تمام روزنه ها,برنامه KeyScrambler را نیز نصب کنید.در صورت وجود یک کیلاگر,این برنامه پسوردهای شما را از به سرقت رفتن حفاظت می کند.
- طرز استفاده صحیح از فایروال و آنتی ویروس را در فروم ها و سایت های منتشر کننده آن یاد بگیرید.
- فایل هایی که دانلود می کنید از سایت های مطمئن باشند.
اگر مجبور شدید از سایتی که نمی دانید مطمئن است یا خیر,فایلی دانلود کنید(مثلا از همین سایت خودمان فیلترشکنی دریافت کردید) می توانید امضای دیجیتال نرم افزار را چک کنید و با آنتی ویروس خود فایل را اسکن کنید.هرچند که برخی آنتی ویروس ها نسبت که بعضی فیلترشکن ها حساسیت به خرج می دهند.
- از نسخه https سایت ها استفاده کنید.
از نسخه https سایت ها استفاده کنید(در صورتی که وجود دارد).به آدرس سایتی که در آن می خواهید مشخصات ورود را تکمیل کنید دقت کنید.گاهی یک حرف هم می تواند دردسر ساز شود.مراقب سایت های فیشینگ باشید.این سایت ها کاملا شبیه سایت اصلی طراحی می شوند.
- پسورد خود را به کسی ندهید.از فرستادن پسورد از طریق چت خودداری کنید.
- از برنامه های امنی استفاده کنید که هم معروف باشند و هم DNS شما را تغییر دهند,مثل مرورگر Tor.برای مشاهده ip و dns خود می توانید از این سایت استفاده کنید.ولی هیچ وقت برای تست از یک سایت مشخص استفاده نکنید و با چند سایت امتحان کنید.
- همیشه شک کنید!
با رعایت نکات فوق,باز هم شما هستید که باید حواستان را جمع کنید تا گرفتار نشوید.نرم افزارهایی مثل شارژ رایگان سیمکارت(کیلاگر),کدهایی که سیمکارت شما را 2 یا چند برابر شارژ می کنند(کلاه برداری),کدهایی که تعداد لایک یا درخواست های دوستی شما را در فیس بوک زیاد می کند(لیست لایک یا هک اکانت) و ... وسوسه های افراد سودجو برای منافع خود است.
و در پایان,همیشه اخبار مربوط به حوزه فناوری را بخوانید و به روز باشید.من 2 سایت را به شما پیشنهاد می کنم. تواناتک و تک نویس.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نظرات شما باعث دلگرمی ماست